Zyrtari i Ministrisë së Drejtësisë: LGBT-së duhet me ua heq kokat me shpatë

Zyrtari i Ministrisë së Drejtësisë: LGBT-së duhet me ua heq kokat me shpatë

Një zyrtar i Ministrisë së Drejtësisë, Xheladin Krasniqi, ka eskaluar me një koment në rrjetin social në Facebook. Ai ka thënë se komunitetit LGBTI-së duhet t’u hiqet koka më shpatë.

Ai ka eskaluar edhe më tej me komente të tjera banale.

“Uuuuu çfarë degjenerimi I skajshëm. E shpat e bi bre. Mir ishkon pra se me ju hjek koken me ja u rras shpaten ne b****”, ka shkruar ai teksa komenti i tij ka edhe shumë gabime drejtë shkrimore.

Ai ka komentuar në një postim të Qendrës Multimediale ku flitej për filmin “55 Shades of Gay” dhe për komunitetin LGBTI.