25 vendet më të pasura në botë

Bazuar në të dhënat e Bankës Botërore dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar, revista rendit vendet e botës në bazë të produkteve të tyre të brendshme bruto.

25 vendet më të pasura në botë