Isa Mustafa në Oxford ligjëron sesi përdoret Facebook-u

Isa Mustafa në Oxford ligjëron sesi përdoret Facebook-u

Kryeministri i Kosovës ka mbajtur sot një ligjëratë në Oxford University ku ka folur para studentëve të teknologjisë për mënyrën e menaxhimit të rrjeteve sociale.

“Më saktësisht, kryeministri i Kosovës u fokusua në përdorimin e rrjetit social Facebook ku ka dhënë disa këshilla sesi të editohet një status dhe sesi të manipulosh me statusin tënd në Facebook”, thuhet në komunikatën e universitetit nga Londra, “Oxford”.

Sipas kësaj komunikate, kryeministri Mustafa ka kundërshtuar Facebook-un që ka lënë mundësinë që të shihet historia e përmirësimeve në Facebook.