Akoma nuk keni parë gjithçka!

Akoma nuk keni parë gjithçka!

Natyra është e mbushur me gjëra të çuditshme. Nga milingonat e zjarrit që bashkohen së bashku për të mbijetuar nga një përmbytje në një ujëvarë me ngjyrë të verdhë, është një bast i sigurt se Nëna Tokë do të gjejë gjithmonë mënyra për të na befasuar.

“Bright Side” gjeti fotografi që përshkruajnë disa nga gjërat më të çuditshme që natyra ka për të ofruar dhe ne tek Insajderi mezi presim t’i ndajmë me ju.

Një peshk me ‘buzë të kuqe’. Shumë artistë dhe entuziastë të grimit do ta kishin zili!

Çdo vit, miliona gaforre të kuqe bëjnë një udhëtim përgjatë ishullit të Krishtlindjeve me qëllim të shumimit.

Shikoni nga afër. Jo, nuk është një gjethe. Është një insekt i gjallë që frymon.

20 Photos That Will Challenge Anyone Who Ever Said, “Now I Have Seen Everything”

Këto milingona zjarri bashkuan forcat për të krijuar ishullin e tyre lundrues në mënyrë që të mbijetonin nga një përmbytje.

20 Photos That Will Challenge Anyone Who Ever Said, “Now I Have Seen Everything”

Ju kujtohet kur një i afërm ose babai u merrte hopa në shpinë kur ishit fëmijë? Edhe ky krokodil po bën të njëjtën me dhjetëra vogëlushët e tij.

20 Photos That Will Challenge Anyone Who Ever Said, “Now I Have Seen Everything”

Ujëvara Hukou në Kinë ka një ngjyrë të verdhë të veçantë që të bën mjaft përshtypje.

20 Photos That Will Challenge Anyone Who Ever Said, “Now I Have Seen Everything”

Kjo hardhucë u fotografua teksa mbante në gojë bishtin e vet. Pa brengë, sepse një i ri do i rritet shumë shpejtë.

20 Photos That Will Challenge Anyone Who Ever Said, “Now I Have Seen Everything”

Një dele me 4 brirë.

20 Photos That Will Challenge Anyone Who Ever Said, “Now I Have Seen Everything”

Meqë ra fjal për pjesë shtesë të trupit, ky oktapod ka nevojë për një emër të ri. Ka dukshëm më shumë se 8 krahë.

20 Photos That Will Challenge Anyone Who Ever Said, “Now I Have Seen Everything”

Nëse po kërkoni për vendin perfekt për një piknik, kjo pemë e gjerë 50 metra do ishte e duhura.

20 Photos That Will Challenge Anyone Who Ever Said, “Now I Have Seen Everything”

Një buf është maskuar në një trung peme. Mund ta gjeni?

20 Photos That Will Challenge Anyone Who Ever Said, “Now I Have Seen Everything”