Banorët e Krushës së Madhe dhe të Vogël protestojnë kundër uljes së dënimit për Darko Tasiq

Banorët e Krushës së Madhe dhe të Vogël protestojnë kundër uljes së dënimit për Darko Tasiq

Banorët e Krushës së Madhe dhe të Vogël do të protestojnë për të kundërshtuar vendimin e Gjykatës së Apelit në të cilën u zvogëlua dënimi për kriminelin e luftës së fundit, Darko Tasiq.

Tasiq ishte dënuar  me 24 vite burg, por me vendimin e Gjykatës së Apelit 13 vite iu falën.

Fahrije Hoti, familja e së cilës është sulmuar pikërisht nga Tasiq, ditë më parë për Insajderi-n e quajti të padrejtë këtë vendim të Apelit.

Protesta fillon nga ora 11:00 si shenjë revolte ndaj këtij vendimi. /Insajderi.com