Burrat thonë se seksi është më i mirë gjatë pandemisë – gratë nuk pajtohen

Burrat thonë se seksi është më i mirë gjatë pandemisë – gratë nuk pajtohen
Burimi i fotografisë: Getty Images

COVID-19 ishte afrodiziaku që burrat as nuk e dinin se kishin nevojë.

Burrat në marrëdhënie pretendojnë se bllokimi gjithëvjetor nxiti jetën e tyre seksuale, për një studim të ri eHarmony. Nga ana tjetër, zonjat nuk mendojnë se COVID e bëri seksin më të mirë.

Anketa “Indeksi i Lumturisë: Dashuria dhe Marrëdhëniet në Amerikë” të faqes dixhitale të takimeve me 2,000 njerëz zbuloi se 50% e burrave ia atribuojnë jetën seksuale të bujshme, pandemisë.

Sidoqoftë, 71% e grave raportuan marrëdhëniet intime gjatë krizës globale shëndetësore nuk bënë asgjë për të rritur kënaqësinë e tyre të përgjithshme nga jeta seksuale.

Raporti eHarmony gjithashtu zbuloi se 45% e burrave thanë se po bënin seks më shpesh në krahasim me 29% të grave.

“Të bësh seks nuk do të thotë që jeta juaj seksuale është domosdoshmërisht e shëndetshme, por për burrat, ndoshta ideja e tyre për të pasur një jetë të përmirësuar seksuale është frekuenca”, shpjegoi për Insider, terapistja e marrëdhënieve Nedra Glover Tawwab, transmeton Insajderi.

“Për gratë, ato mund të kenë një koncept të ndryshëm të përvojës seksuale. Kështu që sigurisht që seksi më i shpeshtë për burrat mund të shihet si një gjë pozitive për marrëdhënien”. /Insajderi.com