Çfarë gratë shohin tërheqëse në fizikun e një burri, nuk është ajo që mendoni

Çfarë gratë shohin tërheqëse në fizikun e një burri, nuk është ajo që mendoni

Media pikturon burrin ideal që të duket në formë, mashkullor dhe të ketë një “6 pack”. Kjo është arsyeja pse besohet se shumë gra kërkojnë një trup të gdhendur mirë kur kërkojnë një partner.

Por një sondazh në internet tregoi se gratë preferojnë të përqendrohen në personalitet sesa pamjen, dhe ato në fakt ishin më të tërhequra nga burrat që kishin një “trup babai”, shkruan Bright Side, transmeton Insajderi.

Një “trup babai” është lloji më i preferuar i trupit.

Platforma online e takimeve, Dating.com, kreu një sondazh midis anëtarëve të saj për të zbuluar llojin e trupit që gratë pëlqejnë kur kërkojnë një partner. Dhe rezultatet erdhën si një befasi, pasi vetëm 15% e të anketuarve ndanë se preferojnë një lloj trupi muskuloz ose si kukulla Ken.

Për 20% të të anketuarve, lloji i trupit të partnerit të tyre nuk kishte rëndësi, pasi preferonin të përqendroheshin te personaliteti sesa te pamja. Dhe gati 75% ndanë se ata tërhiqen nga fiziku më pak i palestruar.

Më shumë gra preferojnë trupat e butë dhe të rrumbullakët sesa ata të tonifikuar.

Gratë në Reddit ndanë edhe arsyen pse:

  • Sepse është ngushëlluese. Dhe i fortë në të njëjtën kohë. Asgjë më mirë sesa një “baba” për t’u përqafuar. – tjr634
  • Djemtë me “trup babai” priren të jenë më të ekuilibruar dhe të disponueshëm për të tjerët, gjë që është shumë më tërheqëse. – kuate5
  • Nga perspektiva e “tërheqjes”, kjo është sepse unë e di që ju jeni duke u përqendruar në diçka më të madhe se pamja juaj fizike (qoftë një punë apo familje), dhe kjo është një atribut tërheqës. – bananefish018

Dhe për ta pasur më të qartë, kështu duket një “fizik babai”. /Insajderi.com