Çfarë ngjyre të flokëve preferojnë burrat tek gratë?

Çfarë ngjyre të flokëve preferojnë burrat tek gratë?

Një studim zbuloi se kombinimi më i preferuar nga burrat është një zeshkane me sy blu. Sidoqoftë, është e ndryshme për të gjithë, dhe flokët tuaj mund të thonë shumë për personalitetin tuaj, veçanërisht në sytë e burrave, shkruan Bright Side, transmeton Insajderi.

  1. Burrat i shohin biondet si aventureske.

Jo shumë burra preferojnë biondet, në kundërshtim me atë që mund të kemi menduar. Kjo kryesisht sepse ata mendojnë se u duket e panatyrshme, përveç kur është ngjyra e tyre natyrale e flokëve, e cila është shumë e rrallë (vetëm 2% e popullsisë së botës). Gratë me flokë biondë janë aventuriere. Shumë tipare të ndryshme mund të fshihen pas ngjyrës së tyre të flokëve.

  1. Gratë me flokë kafe perceptohen si të drejtpërdrejta.

Brune, gështenjë dhe hije të tjera kafe janë disa nga ngjyrat më të preferuara të flokëve për burrat. Kjo ngjyrë tërheq vëmendjen e burrave, sepse ato japin përshtypjen se nuk kanë frikë të thonë atë që kanë në mendje; ato janë të sinqerta dhe të vërteta, por gjithashtu duket si një ngjyrë shumë natyrale.

  1. Burrat mendojnë se flokët e kuq janë të egër.

Ndërsa flokët e kuq mund të mos jenë aq tërheqës për gratë, burrat duan të shohin gra me flokë të kuq dhe një ton të lëkurës që shkon në mënyrë të përsosur me to. Flokët e kuqë natyralë janë më të rrallët nga të gjithë dhe, zakonisht, ata që lyejnë flokët e tyre të kuq gjithashtu tregojnë veten e tyre të egër, të shoqërueshëm dhe ekspresivë.

  1. Gratë me flokë të zeza janë mendje hapura.

Disa burra i konsiderojnë gratë me flokë të zeza si më tërheqëset. Teknikisht, e zeza është mungesa e të gjitha ngjyrave, gjë që ndonjëherë i bën gratë të duken si mendimtare jashtë kornizave, të hapura për gjëra të reja dhe në gjendje të shohin përtej asaj që shohin njerëzit e tjerë. /Insajderi.com