Çfarë personaliteti keni bazuar në grupin tuaj të gjakut?

Çfarë personaliteti keni bazuar në grupin tuaj të gjakut?

 

Rezulton se tani mund të merrni edhe një përshkrim të vetes tuaj sipas grupit tuaj të gjakut. Ketsueki-Gata, e cila u shfaq në Japoni, është në thelb një teori e personalitetit bazuar në grupin e gjakut, shkruan Bright Side, transmeton Insajderi.

Grupi 0

 • Njerëzit me grup gjaku O janë të sigurt, të vendosur, kanë qëndrueshmëri të madhe dhe gjithmonë shikojnë në anën e ndritshme. Ju gjithmonë mund të mbështeteni tek ata për shkak të ndjenjës së tyre të madhe të përgjegjësisë. Edhe pse shkojnë mirë me të tjerët, ata preferojnë të jenë më vete. Sidoqoftë, ata gjithashtu kanë tendencë të tregojnë indiferencë ndaj të tjerëve dhe kryesisht përqendrohen te vetja e tyre.
 • Ata janë njerëz të zakonshëm të punës që punojnë deri në lodhje.

Grupi A

 • Grupi i gjakut A përshkruhet më mirë si introvert, i ndjeshëm, i rezervuar dhe i sinqertë. Dëshira e tyre për të qenë të saktë nganjëherë shkon drejt perfeksionizmit. Nëse diçka nuk shkon sipas planeve të tyre, kjo është një arsye që ata të stresohen.
 • Është mjaft e zakonshme që ata të jenë tepër të ndjeshëm. Ata merren me stresin dobët për shkak të niveleve më të larta të kortizolit, kështu që ata duhet të mendojnë për të marrë disa hobi relaksues si joga ose piktura.
 • Ata mendojnë dy herë para se të bëjnë diçka, gjë që i bën ata të besueshëm. Njerëzit i vlerësojnë për sa të sjellshëm dhe të butë janë.

Grupi B

 • Njerëzit me grupin e gjakut B janë krijues, kuriozë dhe aktivë. Edhe pse përshkruhet si egoist, njerëzit me këtë gjak janë më të kujdesshmit.
 • Ata gjithashtu kanë cilësi të forta individualiste, nuk përpiqen të përmbushin pritjet e njerëzve të tjerë, ata gjejnë rrugën e tyre dhe u përmbahen parimeve të tyre.
 • Ata marrin vendime shpejt dhe sapo vendosin mendjen për diçka, bëhen të pandalshëm.

Grupi AB

 • Njerëzit me lloje të përziera të gjakut kanë gjithashtu një përzierje të tipareve. Kjo është arsyeja pse është e vështirë të përcaktohen saktësisht. Ata mund të jenë introvertë dhe ekstrovertë. Ata gjithashtu interesohen për artet dhe shkencën.
 • Grupi i gjakut AB është i ekuilibruar mirë: ata janë ambiciozë, të zhytur në mendime dhe vlerësojnë një mjedis të qetë.
 • Ata janë të paparashikueshëm sepse personalitetet e tyre ndryshojnë shpejt bazuar në emocionet e tyre. Ndonjëherë njerëzit i gjejnë me dy fytyra për shkak të kësaj.
 • Përveç kësaj, gjaku i tyre është po aq unik sa personaliteti i tyre – grupi i gjakut AB është më i rrallë. /com