Disa nga tortat më kreative për dasma që kemi parë ndonjëherë

Disa nga tortat më kreative për dasma që kemi parë ndonjëherë

Para se të thuash “Po, pranoj”, ka një mori përgatitjesh që fshihen para ditës tuaj të madhe të dasmës.

Zgjedhja e fustanit të bardhë të përsosur, është një. Dërgimi i ftesave të zbukuruara për mysafirët (dhe për të mos harruar askënd) është një tjetër. Planifikimi i të gjithë pjesës së kremtimit është i treti. Dhe kur lista duket e pafund, ju e kuptoni se duhet të ketë një tortë të përsosur martese dhe nuk mund të lejoni që një detaj kaq i këndshëm të dështojë.

Për fat të mirë për të gjithë të çiftet që do të martohen, artizanët e tortave të dasmës ekzistojnë dhe aftësitë e tyre të çmendura të dekorimit janë në një nivel krejt të ri. Bored Panda ka përpiluar disa nga modelet më të hollësishme, kreative dhe unike të tortave të dasmës që duken aq mirë sa mund të varen edhe një në një muze pas mbarimit të festës, njofton Insajderi.

Hidhjani një sy fotove më poshtë. /Insajderi.com

'Embroidered' Wedding Cake

Amazing Detail On This Wedding Cake

I’m Getting Married Today, And I Made Our Wedding Cake! Layers Of Pumpkin And Apple Spice Cake, Maple Cream Cheese Frosting, Fresh Fruit And Herbs, Candied Spiced Pecans And Pumpkin Seeds. It’s Only Going To Be Shared With Like Four People But I Wanted To Go All Out. Thanks For Looking!

Wedding CakeBook-Lovers Wedding Cake

Embroidered Wedding Cake

Half Batman Half Traditional Wedding Cake

An Extremely Creative Wedding Cake

Geode Wedding Cake

Beautiful And Subtle Harry Potter Wedding Cake

My Wedding Cake: 100% Edible

Cable Knit Wedding Cake\[homemade] Wedding Cake

Secret Identity Of A Wedding Cake

Forest Themed Wedding Cake

Pillow Wedding Cake

Wedding Cake

Glowing In The Dark Wedding Cake

Wedding Cake

Disney Wedding Cake

Beautiful Wedding Cake

Original Wedding Cake

Beauty And The Beast Themed Wedding Cake

Wedding Cake