Drenori: Adem Grabovci dhe Dardan Gashi blenë asambleisten nga NISMA

Drenori: Adem Grabovci dhe Dardan Gashi blenë asambleisten nga NISMA

Asambleisti i Iniciativës Qytetare “Vizioni për Drenasin” ka lëshuar akuza ndaj Ramiz Lladrovcit, Adem Grabovcit dhe zv.kryeministrit e ministrit Dardan Gashi.

Asamblistja e Nismës në Drenas kalon në PDK

Sipas Drenorit ata të tre kanë blerë votën e asamblesistës nga NISMA e cila tashmë kaloi në PDK.

Këta me ble e me shantazhu dijnë mirë!U njoftova që sapo e “blenë” një asamblist/e të opozitës.Para dhe pozita nepër…

Posted by Xhavit Drenori on Wednesday, 6 December 2017

“Numrat bëjnë fuqinë” – Lladrovci i “jep krah” PDK-së në Drenas