Këtë vjeshtë do të jetoni me këto 4 lloje xhinsesh

Këtë vjeshtë do të jetoni me këto 4 lloje xhinsesh

Xhinset kanë fuqinë të ndryshojnë gjithë veshjen dhe ju e dini mirë. S’ka ndjesi më të mirë sesa ajo që të jep një pale xhinse praktike nga një stil i rehatshëm dhe jetëgjatë.

Para se të bëni blerje për të cilat mund të pendoheni, hidhini një sy modeleve më IN të vjeshtës, shkruan Who what wear.

Cilat janë prerjet më të famshme për momentin?

1. Të grisurat janë rikthyer sërish

2. Të gjerat në fund

3. Xhinset e frymëzuara nga vitet ’90-të, të gjera nga fillimi në fund.

4. Xhinset me prerje drejtë.