Kjo është arsyeja pse uji në shishe ka datë skadence

Kjo është arsyeja pse uji në shishe ka datë skadence

Ju ndoshta keni gjithmonë disa shishe uji në dorë, dhe tani, ndërsa karantina COVID-19 vazhdon, shumë njerëz po grumbullojnë pako të mëdha me ujë në shishe për t’u siguruar që ato të mos mbarojnë. Por rezulton se uji në shishe në të vërtetë nuk do të zgjasë përgjithmonë. Kur është koha e fundit që keni kontrolluar datën e skadencës në ujin tuaj në shishe?

Uji me shishe ka datë kadence! Dhe ndërsa arsyeja pse mishi ose produktet e qumështit kanë një datë skadence është mjaft e vetë-shpjeguese, mund të habiteni që uji në shishe vjen me një pullë kohe.

Siç rezulton, nuk është cilësia e ujit për të cilën duhet të shqetësoheni. Është plastika në të cilin uji vjen i paketuar, njofton Insajderi.

Këto plastika lëshojnë toksina nëse data e skadimit ka kaluar ose nëse lihet e ekspozuar ndaj nxehtësisë. Dhe jo vetëm që kjo ndikon në shijen e ujit, por mund të krijojë një rrezik serioz për shëndetin. /Insajderi.com