Laboratori zviceran shpall maskat me origjinë kosovare si më të mirat në gjithë shtetin

Laboratori zviceran shpall maskat me origjinë kosovare si më të mirat në gjithë shtetin

Marka kosovare ‘myfixmask’, e cila është testuar nga një laborator prestigjioz në Fribourg të Zvicrës, është zgjedhur më e mira në gjithë shtetin zvicran, transmeton Insajderi.

Radio Televizioni Zviceran (Radio Television Suisse – RTS) – televizioni kombetar i këtij vendi ka publikuar rubrikën gjatë së cilës kanë testuar maskat të modelit FFP2/N95 që gjenden në tregun e tyre, ku edhe u bë përzgjedhja e asaj më të mirës.

Kjo markë prodhohet në Komunën e Malishevës dhe eksportohet në gjithë tregun Evropian.

80% e punonjësve të kompanisë janë të gjinisë femerore. /Insajderi.com