Mbyllet faqja që i mashtronte kosovarët në Facebook

Mbyllet faqja që i mashtronte kosovarët në Facebook

Një nga faqet në rrjetin social Facebook që mashtronte përdoruesit për dhurata e shpërblime falas, është mbyllur, shkruan Gazeta Insajderi.

Kjo ka ndodhur disa ditë pas raportimit të Gazetës Insajderi se faqja në fjalë, po “dhuronte” shpërblime për përdoruesit dhe përcjellësit e faqes.

Insajderi e kishte hetur mashtrimin e faqes përmes një fotografie.

Vazhdojnë mashtrimet në Facebook – një faqe po ‘dhuron’ shpërblime të rrejshme