Me ca hile të vogla, ju mund të dukeni shumë më bukur në foto

Me ca hile të vogla, ju mund të dukeni shumë më bukur në foto

Bonnie Rodríguez Krzywicki po përpiqet t’u tregojë njerëzve që të qenit fotogjenik nuk është diçka që ju jeni; është diçka që bëhesh. Bonnie ka ndarë disa këshilla të lehta, duke shpjeguar se si të ndjeheni dhe të dukeni më të qetë përpara kamerës.

Kur nuk ndihemi 100% të rehatshëm para kamerës, ne kemi tendencë të krijojmë presion në krahët tanë. Qoftë duke i ngjitur ato në trupin tonë ose duke i vendosur ato në një pozitë të pakëndshme. Zgjidhja? Vetëm relaksohuni Duke eliminuar presionet ne do të dukemi më elegante dhe më të sigurta, apo jo?

Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki

Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki

Foto 1: Këmbët janë prekur afër trupit tim. Efekti që krijohet ka tendencë t’ju bëjë të dukeni më të ndrojtur.

Foto 2: Dukem më elegante dhe me vetëbesim. Duke zgjatur këmbët dhe krahët larg trupit, edhe do të ndjeheni më mirë, gjë që kamera arrin ta kap çdo herë.

Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki

Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki

Krijoni nivele duke vendosur njërën këmbë përpara tjetrës

Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki

Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki

Shmangni mbulimin e trupit tuaj sepse gjuha e trupit tim përçon pasiguri. Krijoni një trekëndësh të dyfishtë dhe ngrini trupin për një pamje më të fuqishme.

Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki

Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-KrzywickiLook-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki

Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-KrzywickiLook-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-KrzywickiLook-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-KrzywickiLook-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki

Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki

Look-Good-Photos-Bonnie-Rodriguez-Krzywicki