Ndryshimet dramatike të flokëve të të famshmëve që kanë ndodhur gjatë karantinës

Ndryshimet dramatike të flokëve të të famshmëve që kanë ndodhur gjatë karantinës

Ashtu si ne, të famshmit janë gjithashtu duke u izoluar.

Kjo do të thotë se jeta e tyre magjepsëse (e cila, për shumë, zakonisht përfshinë një ekip të stilistëve dhe koloristëve) kanë ndryshuar plotësisht, transmeton Telegrafi.

Më poshtë gjeni disa nga ndryshimet që bënë gjatë izolimit:

Pink

Elle Fanning

Miley Cyrus

Jennifer Love Hewitt