Përleshja në komunën e Skenderajt: Këto janë gjësendet e gjetura në çantën e Malësor Bejtës

Përleshja në komunën e Skenderajt: Këto janë gjësendet e gjetura në çantën e Malësor Bejtës

Komuna e Skenderajt ka ofruar edhe disa fotografi ku shihen gjësende, armë të ftohtë të gjetura në çantën e anëtarit të Kuvendit Komunal, Malsor Bejta.

Sipas komunës, këto gjësende janë gjetur pas hetimeve të hetuesve policor në vendin e ngjarjes.

Lexo po ashtu:

“Gjendja e Malsor Bejtes ishte jashtë çdo norme të një asamblisti dhe qytetari normal, prandaj është dashtë intervenimi i personelit të sigurimit për ta neutralizuar atë”, thuhet komunikatën e komunës së Skenderajt.

VIDEO EKSKLUZIVE – Rrahje në Kuvendin Komunal të Skenderajt