Përshtatja e shenjave në horoskop

Përshtatja e shenjave në horoskop

Përshtatja e shenjave të diellit

Me diellin që përcakton një pjesë të caktuar të personalitetit tonë, ne duhet të pranojmë se do të ndikojë në të njëjtën mënyrë te të gjitha shenjat. Nga kjo pikëpamje, përshtatja e shenjave të diellit flet për njohjen instinktive primare dhe potencialin e mundshëm që kanë dy persona për respektin e ndërsjellë. Megjithëse këto çështje do të shihen me të vërtetë vetëm nëpërmjet sundimtarëve të shenjave ku vendosen dy shenjat dhe pozicionet e tjera personale, ky lloj interpretimi na jep një pasqyrë mbi vetëdijen themelore që një person ka për tjetrin. Tregon mënyrën se si energjitë krijuese do të ndërthuren dhe rriten, iniciativat e dy njerëzve që përplasin dhe mbështetin njëri-tjetrin dhe nëse ata menjëherë do të gjejnë unitetin midis personaliteteve të tyre.

Çdo raport i përputhshmërisë i gjetur në këto faqe është vetëm një dritare e vogël në botën e marrëdhënieve, duke na ndihmuar të kuptojmë se çfarë përpiqet personi tjetër dhe cilat vështirësi mund të kenë për të përballuar përditshmërinë. Qëllimi i këtyre interpretimeve nuk është të përcaktojë potencialin që një marrëdhënie duhet të zgjas (të ketë sukses), por të ndihmojë të gjejmë mirëkuptim më të thellë për personin që qëndron para nesh, duke pasqyruar personalitetin tonë me të gjitha dobësitë dhe pikat e forta që i ka. Nëse e shohim dritën tek njerëzit e tjerë, ne do të jemi në gjendje të shohim vërtet rolin e tyre në jetën tonë dhe të gjejmë mënyra për të ndriçuar së bashku, duke rritur ndërgjegjësimin dhe duke ndërtuar një botë më të mirë për të gjithë.

Marrëdhëniet në Astrologji

Nuk ka asnjë mënyrë për të kuptuar plotësisht dy personalitete duke u bazuar vetëm në përshtatjen e tyre sipas shenjave të diellit. Për të vërtetuar marrëdhënien midis dy njerëzve si një entitet i veçantë që jeton jetën e vet, ne duhet të përdorim të dhëna personale, krahasimin e tyre dhe metoda të tjera për të gjetur tregime specifike për secilin çift. Ashtu si është e pamundur të shohësh personalitetin e të gjithë njerëzve duke u bazuar vetëm në kuptimin themelor të 12 shenjave të horoskopit.

Dielli dhe Personaliteti

Personaliteti është shumë i përcaktuar nga pozicioni i Diellit. Megjithëse kjo do të tregoj vetëm një paraqitje të dritës mbi karakterin, Dielli është akoma trupi më i madh në sistemin diellor. Ai na plotëson jetën dhe bën çdo gjë tjetër të kthehet rreth tij dhe do të qëndrojë për natyrën edhe për miliona vite të tëra. Dielli është rrezja jonë e brendshme e dritës dhe tërheqja jonë gravitacionale. Ne të gjithë bëjmë gjithçka që mundemi për të arritur fuqinë tonë nga Dielli i cili na ndihmon të ndiejmë fuqinë e vullnetit edhe tek njerëzit tjerë. Shenjat tona të horoskopit të Diellit do të na mësojnë për kufijtë tonë personal, respektin ndaj vetes, respektin ndaj të tjerëve dhe flasin për qasjen instinktive që kemi ndaj individëve të ndryshëm që hyjnë në jetën tonë./Insajderi.com