Qeni i Macron shfaqet në një klip për adaptimin e kafshëve të braktisura

Qeni i Macron shfaqet në një klip për adaptimin e kafshëve të braktisura

Qeni i Presidentit francez Emmanuel Macron Nemo është ylli i një videoklipi që u kërkon qytetarëve të adoptojnë kafshët shtëpiake në Krishtlindje.

Kryqi i zi Labrador-Griffon shfaqet me shkrimin: “Historia ime fillon me braktisjen … si unë, 100,000 kafshë braktisen çdo vit” në Francë.

“Pra, në Krishtlindje, adoptoji ato. Por mirato me vetëdije!”

Macron ka Covid-19 dhe po veçohet në një rezidencë afër Parisit.

Klipi Nemo ka një lutje emocionuese: “kafsha juaj është pjesë e familjes suaj – ai po ju beson”.

Nemo u shfaq së pari përkrah Macron në gusht 2017, duke vazhduar një traditë të presidentëve francezë që kishin një “qen të parë”./Insajderi.com

BBC News