Set i veçantë fotografik, motrat me sindromën e rrallë publikojnë fotot e mrekullueshme

Set i veçantë fotografik, motrat me sindromën e rrallë publikojnë fotot e mrekullueshme

Nuk ekziston mundësia që të shikoni shpesh një person albino në rrugë, pasi është një gjendje mjaft e rrallë.

Kjo është arsyeja pse historia e 2 motrave nga Kazakistani ka magjepsur njerëzit nga e gjithë bota. Ata kanë lindur në një familje me 12 vite diferencë larg dhe janë të dyja me të njëjtën sindromë.

Ato kanë realizuar një set fotografik shumë të veçantë.

Kujtojmë që personat albin0 e kanë në sasi të paktë pigmentin e lëkurës, kanë probleme me shikimin dhe nuk mund të qëndrojnë për shumë kohë në diell.

Kryesisht kanë tipare të bardha, si flokë të bardhë, sy blu dhe lëkurë të bardhë.