Shënohet rasti i parë i raportuar i trifalisë (penisi i trefishtë) te një njeri

Shënohet rasti i parë i raportuar i trifalisë (penisi i trefishtë) te një njeri

Një foshnjë në Irak lindi me tre penisë, thotë “International Journal of Surgery Case Reports”. Është instanca e parë e regjistruar ndonjëherë. Sipas raportit, penisët shtesë u hoqën dhe foshnja gëzon shëndet të plotë, njofton Insajderi.

“Një fëmijë 3 muajsh u paraqit për shkak të hidrocesës në anën e majtë. Kishte dëshmi të dy penisëve supernumerare në perineum, i pari ishte rreth 2 cm i gjatë me një glans dhe ishte i bashkangjitur në rrënjën e penisit, dhe i treti ishte rreth 1 cm dhe ishte poshtë skrotumit. U krye hidrocelektomia. Të dy peniset mbi numërorë po shtriheshin në rajonin perineal dhe ishin të lidhur me penisin origjinal, të dy kishin korpus kavernozum dhe spongiosum pa uretër brenda. Të dy peniset supernumerare u prerë dhe të dy korporat u qepën me një material ngadalë. Pacienti u lëshua pa ndonjë problem post-operativ dhe ndjekja u bë për një vjet pa raportuar ngjarje anësore”, shkruhej në raportin e lëshuar.

Një në 5-6 milion foshnje ka lindur me “penise të tepërta”, dhe deri më tani “mbi numërorë” ka nënkuptuar dy. /Insajderi.com