Shihni në ëndërr se u bëtë me fëmijë – Ç’do të thotë kjo?

Shihni në ëndërr se u bëtë me fëmijë – Ç’do të thotë kjo?

Ndërsa shkencëtarët kanë studiuar ëndrrat për vite me radhë, skenarët e gjallë që krijoni në ëndrrat tuaja natën mund të jenë plotësisht kriptike, njofton Insajderi.

Një sekondë jeni duke fluturuar nëpër ajër, duke rënë në humnerë, ose ndoshta po shijoni një takim romantik. Pastaj, krejt papritur, po mbani në duar një foshnjë të porsalindur.

Kjo është një ëndërr e zakonshme për prindër që po presin fëmijë, por të tjetër që as nuk e mendojë, ç’do të thotë kjo?

Nëse nuk jeni shtatzënë, ëndrrat për një fëmijë mund të jenë një metaforë për:

  • një fillim i ri në jetë
  • zhvillim personal
  • një zhvillim i ri

Ato mund të rezultojnë nga një ndryshim i madh në jetën që po punoni aktualisht. Një ëndërr e lidhur me foshnjën mund të ndodhë thjesht pasi të shikoni një film për foshnjat ose të flisni me një mik për foshnjat.

Nëse ëndërroni të keni një fëmijë, por nuk jeni shtatzënë dhe nuk doni të jeni shtatzënë, kjo mund të nënkuptojë stres ose ankth në jetën tuaj me të cilën duhet të merreni. Ose mund të jetë një manifestim i dëshirës tuaj për t’u kujdesur për të tjerët. /Insajderi.com

Burimi: Health Line