Zgjidheni problemin me celulitin në këmbë dhe bark

Me ushtrime të thjeshta të jogës do të eliminoni celulitin në këmbë dhe në pjesën e poshtme të barkut

Pozicionet galiç, ngritja e këmbës dhe e gjithë trupit nuk do të japin përnjëherë rezultate, mirëpo në periudhë më të gjatë, me ushqim të drejtë, vrapim dhe djersitje do të arrini të keni shtat të hollë.

Këto ushtrime janë të mira edhe për forcimin e muskujve të këmbëve, lëvizshmërinë e kërdhokullave, muskujve të barkut dhe ekuilibrin.

Mos provoni ta praktikoni këtë, nëse para pak kohësh jeni operuar, lënduar apo keni probleme të rënda shëndetësore.

Trajnerja, të cilën i shihni në video-xhirim, nuk përgjigjet për lëndime dhe rekomandon fillim të lehtë të ushtrimeve.