Mbretëresha Elizabeth dhe princi Philip, po festojnë përvjetorin e tyre të 70-të martesor.

70 vjet martesë të mbretëreshës Elizabeth

70 vjet martesë të mbretëreshës Elizabeth

Mbretëresha Elizabeth dhe princi Philip, po festojnë përvjetorin e tyre të 70-të martesor.

Ata janë martuar në vitin 1947, ndërsa sot më 20 nëntor ata mbushën plot 70 vjet bashkë, shkruan BBC, transmeton Koha.net.

Princin Charles e sollën në jetë në vitin 1948 ndërsa princeshën Anne më 1950.

Elizabeth, më pas u kurorëzua në Westminster Abbey më 1953.