Akademikët e “Ekspertizës” analizojnë Armend Rexhepagiqin – Shikoni episodin e ri

 Akademikët e “Ekspertizës” analizojnë Armend Rexhepagiqin – Shikoni episodin e ri

Akademikët e “Ekspertiza”, në episodin e ri kanë analizuar këngëtarin kosovar Armend Rexhepagiqi, shkruan Insajderi.

Ata kanë treguar se mendojnë që Armendi ka bërë pak botox në fytyrë. Ndërsa theksojnë se Armendi i ka qu në këmbë shumë këngëtarë të estradës, edhe djemtë.

Por, për t’i parë të detajuar analizat e akademikëve, shikojeni episodin e plotë i cili sapo ka dalë në Gjirafa Video.

Ky emision është prodhim i Gjirafa Video dhe shfaqet ekskluzivisht vetëm në Gjirafa./ Insajderi.com