Aktorët të cilët i refuzuan rolet ikonike

Aktorët të cilët i refuzuan rolet ikonike

Aktorët të cilët kanë pasur role ikonike për shkak të mungesë së interesimit, kanë humbur shanset për të luajtur rolin duke pasuar edhe humbjen e çmimeve në akademi të filmave.

E drejtë apo e gabuar është shumë qesharake të përfytyrosh disa figura shumë të famshme me një aktor tjetër.

Aktori Sean Connery ka refuzuar dy rolet për portretin në historinë e kinemasë Morpheus në “The Matrix dhe Gandalf” në “The Lord of the Rings” .

Connery ka refuzuar pasi ka pranuar që nuk i kuptonte skenaret.

Emma Wattson ka refuzuar roli në filim La la land për shkak të aktrimt në filim “ The Beauty and the Beast”.


Nicolas Cage ka refuzuar roli në filim “The Wrestle” pasi nuk ishte pajtuar që të konsumonte steriode për një pjesë të filmit për të ngjarë më figurën ikonike.

Filmi “Titanic” gjithmonë ka zemrat e shikuesve, mirëpo në role kanë qenë të paraparë, Leonardo di Caprio dhe Gwyneth Paltrow.

Ajo kishte refuzuar rolin meqëse nuk kishte interesimm e cila u zëvënësua me aktoren Kate Winslet.

Sandra Bullock ka qenë aktorja më e mirë e vitit qe iu dha çmimi për aktoren më të mirë në rolin e të verbër.

Meqënse ajo refuzoi rolin nuk mund të ishte aktorja më e paguar e vitit!.

John Travolta në rolin e filmit Forrest Gump, mirëpo në vend të këtij roli Travolta zgjodhi si gangster Vincent Vega në Pulp Fiction të Quentin Tarantino/Insajderi.com