Alkent Pozhegu synon prap librin e rekordeve “Guinness”

Alkent Pozhegu synon prap librin e rekordeve “Guinness”

Alkent Pozhegu është një artist nga Gjakova i  cili po synon të hyjë në librin e rekordeve “Guinness”, përmes një portreti  të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump.

Ai krijoi portretin me drithëra në një sipërfaqe prej 650 metrash katrorë, që pritet të jetë rekori i tretë për Alkentin.

Për Pozhegun shkroi edhe revista prestigjioze “The Guardian”.

Kujtojmë se Pozhegu ka thyer rekorde edhe më parë me atë të figurave futbollistike dhe me portretin e këngëtares Rita Ora.