Artisti që “fotografon” ëndrrat

Artisti që “fotografon” ëndrrat

Artisti Vatsal Kataria krijon versione në miniaturë të vendeve që sheh në ëndrrat e tij.

Ai ka realizuar këto punime për rreth dy muaj.

“I kam parë këto vende në ëndrra dhe ishte paksa sfiduese që ta shndërroj imagjinatën time në realitet, megjithatë i tërë procesi ishte i mrekullueshëm” ka treguar artisti, i cili përveç ëndrrave të tij krijon edhe skena të tjera në miniaturë duke realizuar foto të cilat normalisht do të kushtonin me qindra euro.

Më poshtë janë fotot e këtyre vende magjike, të publikuara në Bored Panda, për realizimin e të cilave Kataria ka përdorë materiale të  thjeshta.

Ana tjetër

Duke përgatitur miniaturën për foto

Gjëra më të çuditshme

Shpella e përkulësve të tokës

Udhëkryq

Në paqe