Beyonce dhe Meghan Markle takohen në premierën e filmit “The Lion King”

Beyonce dhe Meghan Markle takohen në premierën e filmit “The Lion King”

Beyoncé dhe Meghan Markle kanë prej kohësh një respekt të ndërsjellët për njëra-tjetrën, por ja që nuk ishin takuar kurrë.

Ato u takuan në premierën e “The Lion King” (Mbreti Luan) në Mbretërinë e Bashkuar.

Kujtojmë se në filmin e Disney-t, “The Lion King” (Mbreti Luan) Beyoncé do të luajë rolin e Nala-s.