Dënohet me 25 vjet Gani Bërnjashi për vrasjen e djalit të tij 14 vjeçar

Dënohet me 25 vjet Gani Bërnjashi për vrasjen e djalit të tij 14 vjeçar

Gjykata Themelore në Gjilan e ka dënuar sot me 25 vjet Gani Bërnjashi, i dyshuar për vrasjen e djalit të tij 14 vjeçar.

Rasti ka nodhur në maj të vitit të kaluar, në Karaçeva e Ulët. Bërnjashi e kishte rrahur me mjette të forta djalin e tij të vetëm dhe pas kësaj ai nuk e kishte dërguar për ndihmë mjeksore.

I dyshuari e kishte pranuar fajësinë “Veprën e kam kry por nuk jam mirë me krye, kam gabu shumë”.

Ai në deklaratën e tij para gjykatësve kishte rrëfyer në deatje se si e kishte mbytur djalin e tij, për shkak të një shume prej 1500 euro.

Vrau djalin e hasretit – fqinjët tregojnë për babanë lypsar që nuk kishte nevojë për lëmoshë

Apeli merr vendim për babanë që vrau djalin e hasretit në Kamenicë