Dua Lipa pikturuar nga Rron Qena

Dua Lipa pikturuar nga Rron Qena

Jo shpesh ai pikturon personazhe nga bota e showbizit dhe muzikës.

Piktori kosovar Rron Qena megjithatë ka gjetur kohë që të pikturojë Dua Lipën – këngëtaren nga Prishtina e cila është çdoherë e më aktuale në botën e muzikës moderne.

Piktura është e punuar ditëve të fundit, me vaj dhe pastel. / KultPlus.com