“Duke pritur ditën D”, promovohet libri i Esad Dujakës

“Duke pritur ditën D”, promovohet libri i Esad Dujakës

Gazetari Esad Duja ka promovuar librin e tij më të ri “Duke pritur ditën “D” edhe në Gjakovë.

Me organizim të shoqatës së intekelktualëve ”Jakova” ky aktivitet mblodhi adhurues të librit dhe krijimtarisë së autorit.

Ky është libri i katërtë i veteranit të gazetarisë.