Golden Eagle përveç shijes së mirë që na sjellë tash e sa vite përmes produktve të shumëta energjitike,  po fillon të na sjellë edhe evente kulturore t" />

Edhe Kosova me Karnavale!

Edhe Kosova me Karnavale!

Golden Eagle përveç shijes së mirë që na sjellë tash e sa vite përmes produktve të shumëta energjitike,  po fillon të na sjellë edhe evente kulturore të mira dhe interesante në vend.

Me 22 qershorë do të mbahet edicioni i dytë i karnavalit Golden Eagle. Ky event madheshtor që do të filloj në oren 17:00 dhe do të zgjas deri në oren 23:00, do të sjellë shumë argëtim për qytetaret.

Ngjarja do të filloj me parakalim në qëndër të qytetit për të vazhduar në hapsirat afër palestres së sportit, ku dhe është pergatitur bina për përformuesit.

Në karnaval do të ket të ftuar të shumtë, mbi njezet grupe do të performojnë, përveç Shqipërisë, Kosovës dhe Malit të zi, do të ket të ftuar edhe nga Meksika, Spanja dhe nga Kroacia, të cilët do të përformojnë për të pranishmit.

Përveç anasmbleve të shumta që do të prformojnë me valle folklorike nga të gjitha trevat Shqiptare, do të jen të ftuar special edhe cirku i tiranës, dhe në fund për disponimin e të gjithve do të përkujdesen këngëtagrët më IN të momentit Ronela Hajati dhe Majk.

Ky festival është i vetmi i llojit të tij në Kosovë dhe me programin e tij kujdeset për ti argëtuar të gjitha grupmoshat.

Golden Eagle, çdo here me cilësi dhe besnikri ju qëndron pranë duke ofruar produktet dhe ngjarjet më të mira në vend.

Gepostet von Golden Eagle Energy Drink am Dienstag, 4. Juni 2019