Edi Rama dhe Lulzim Basha ftohen të bëhen bashkë në paradën e LGBT-së

Edi Rama dhe Lulzim Basha ftohen të bëhen bashkë në paradën e LGBT-së

Aleanca LGBT dhe Pro LGBT kanë njoftuar se kanë nisur një komunikim zyrtar me Policinë e Shtetit dhe Partinë Demokratike që po vazhdon protestën në bulevard, për të siguruar mbarëvajtjen e qetë dhe pa probleme të paradës së 6-të të Krenarisë në Tiranë.

Gjithashtu, gjatë ditës së sotme dy organizatat i kanë dërguar një ftesë zyrtare për të mbështetur këtë paradë, kryeministrit të vendit njëherazi kryetar i partisë Socialiste, partia më e madhe e majtë, që të mbështesë këtë event.

Kujtojmë se dje, e njëjta kërkesë për mbështetje iu dërgua dhe z. Lulzim Basha.

Asnjë nga organizatat nuk ka për synim të provokojë kënd, por ne vazhdojmë të besojmë në drejtësinë e kauzës sonë që ka si mesazh ndalimin e diskriminimit të qytetarëve.

Besojmë se edhe zoti Rama, edhe zoti Basha mendojnë si ne: që nuk ka qytetarë të dorës së parë dhe qytetarë të dorës së dytë.

 Lexo edhe: 

Kryeministri i paguximshëm që shtiret si “akademik i pafajshëm”

 

Kandidati për lektor pretendon se Zyra e Kryeministrit ia falsifikoi testin me shkrim

Kadriu kërkon të hetohen “zhvatësit e shtetit”, Kurti i thotë se ajo është njëra prej tyre