Engji Jaha, artistja që po vazhdon traditën e familjes në art

Engji Jaha, artistja që po vazhdon traditën e familjes në art

Në kuadër të emisionit “Sot” të KTV-së u shpalosën shumë detaje rreth punimeve të piktores së re Engji Jaha.

Ajo është duke studiuar në Universitetin e Prishtinës, Degën e Pikturës ku është edhe duke përcaktuar stilin e saj përderisa talenti i saj është vërejtur qysh kur ka qenë e vogël.

Për të parë punimet të saj dhe talentin ndiqni storien në video.

https://www.youtube.com/watch?v=9hFCHRioVb4