Filarmonia e Kosovës synon sallat e dasmave për koncertet e saj

Filarmonia e Kosovës synon sallat e dasmave për koncertet e saj

Kori i Filarmonisë sonte prezantohet me koncert në Bibliotekën Universitare Në Prishtinë po mbahet edicioni i 18-të i festivalit ReMusica dhe sonte në kuadër të këtij festivali do të mbahet edhe koncerti i korit të Filarmonisë së Kosovës.

Në konferencën për medie u tha se për këtë kor është sfidë e pa imagjinueshme interpretimi në amfiteatrin e Bibliotekës Universitare përderisa drejtori i Filarmonisë së Kosovës tregoi që ky institucion ka hulumtuar edhe sallat e dasmave ku do të mund të mbaheshin koncertet e radhës.

Krejt kjo për shkak të mungesës së një salle koncertale.