Greqia i jep vetëm tri pikë Shqipërisë

Greqia i jep vetëm tri pikë Shqipërisë

Është duke vazhduar ndarja e pikëve për këngën më të mirë në Eurovizon. Derisa gjysma e shteteve janë duke ndarë pikët për njëra tjetrën, fqinji i Shqipërisë, Greqia ka ndarë vetëm tri pikë për të.

Deri më tani e para me pikë është Maqedonia e Veriut dhe Suedia. Kurse Shqipëria deri më tani është me vetëm 43 pikë.

Ndërsa votat maksimale Shqipëria e ka marr nga publiku. /Insajderi.com