Hapet ekspozita me fotot e gjenocidit serb ndaj shqiptarëve

Hapet ekspozita me fotot e gjenocidit serb ndaj shqiptarëve

Në kuadër të Ditës së Evropës, Demokracia Studentore ka  organizuar sot një ekspozitë ku do prezantohet edhe gjenocidi serb i kryer mbi popullatën civile në Kosovë. Ka qenë Demokracia Studentore ajo që ka njoftuar se kjo ekspozitë po mbahet si shenjë proteste ndaj izolimit nga BE të Kosovës.

Ekspozita do të mbahet përball Kishës Ortodokse në kampusin e Universitetit të Prishtinës, pasi që ky objekt simbolizon dhunën dhe krimet që i ka kryer Serbia mbi popullatën civile në Kosovë.