Hapet panairi i artizanaleve

Hapet panairi i artizanaleve

Në kuadër të “Ditëve të Diasporës”, sot hapet panairi me punime artizanale, veshje kombëtare dhe ushqime tradicionale.

Organizuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, ky panair mbahet nga data 24 deri më 27 korrik.

Në këtë panair do të prezantohen prodhime të ndryshme.

Panairi mbahet në sheshin “Skënderbeu” ndërsa nis prej orës 11:00