Harington reagon ndaj kritikëve të ‘Game of Thrones’: Shkoni në djall

Harington reagon ndaj kritikëve të ‘Game of Thrones’: Shkoni në djall

Seriali i shumëpërfolur “Game of Thrones”  në sezonën e tij të fundit ka marrë shumë kritika sa i përket përfundimit. Ripërseritja e sezonit të fundit ka marrë një nismë për peticon e cila ka marrë afro 1.3 milion nënshkrime

Shikuesit kritikuan pothuajse  gjithçka që nga  kush fitoi fronin në finalen e shfaqjes së fundit deri tek pijet,  duke mos përjashtuar edhe kritikat lidhur me pamjet e errëta të filmimeve në të gjitha skenat gjatë këtij sezoni, mirëpo aktorët që kanë rolet kryesore kanë reaguar duke i dalë në mbrojte serialit.

Kit Harington, i cili ka luajtur karakterin e Jon Snow për tetë vitet e fundit, nuk u ndal kur u pyet për kritikët e shfaqjes në një intervistë me Esquire .

“Si ndihem në lidhje me shfaqjen tani është mjaft sfiduese,” tha ai. “Mendoj se nuk ka rëndësi se çfarë mendon dikush për këtë sezon. Unë nuk dua të them se do të flasim për kritikët këtu – por çfarëdo kritiku që shpenzon gjysmë ore duke shkruar për këtë sezon dhe gjykon mbi të, në kokën time mund t’iu them “shkoni në djall” sepse unë e di se sa shumë punë është dashur të bëhet për ta përfunduar”, ka thënë Harintong.

Harintong vazhdoi duke thënë se është në dijeni se njerëzit i kanë bërë presion vetes dhe kanë mbetur shumë netë pa gjumë, sepse ata kishin personazhet e tyre, ata kujdesishin për historinë.

Aktorja, Sophie Turner, i cili luajti Sansa Stark për tetë sezone, gjithashtu në një intervistë për “The New York Times” u shpreh  se nuk ishte e habitur nga reagimi, sepse shikuesit  gjithmonë “kanë një ide në kokat e tyre se si duan që një shfaqje të përfundoj ” dhe kur nuk ndodh sipas idesë së tyre  ata shprehin kritika dhe rebelohen.

“Të gjitha këto peticione dhe gjëra të tilla, mendoj se është një mosrespekt ndaj skudarës së GOT dhe shkrimtarëve , për të cilin  kanë punuar pa u lodhur për 10 vite e 11 muaj”, tha ajo.

Hempstead Wright, i cili kishte luajtur  rolin  Bran Stark, i tha  për “The HollyWood Reporter” se kërkesat e shikuesve ishin  “absurde”.

“Nuk mund ta kuptoj. Është thjesht qesharake”, tha ai. “Është qesharake që njerëzit mendojnë se mund të kërkojnë vetëm një fund tjetër, sepse nuk ju pëlqen.