Vdekja e regjisorit shqiptar – I biri që u dënua për vrasje të katërfishtë kërkon leje nga burgu për varrimin e të atit

Vdekja e regjisorit shqiptar – I biri që u dënua për vrasje të katërfishtë kërkon leje nga burgu për varrimin e të atit

Djali i skenaristit, regjisorit dhe producentit shqiptar, Gjergj Xhuvani, Konstandin Xhuvani, ka kërkuar leje nga drejtoria e Burgjeve për të marrë pjesë në varrimin e të atit.

Kostandin Xhuvani, ndodhet në burg për vrasje të katërfishtë, raporton Tch.

Gjergj Xhuvani u nda nga jeta ditën e sotme në Romë, ku ishte i shtruar në spital pasi gjendja e tij shëndetësore së fundmi ishte përkeqësuar.