Ilirian Kaçiu boton librin e ri “Poezia krahasimtare”

Ilirian Kaçiu boton librin e ri “Poezia krahasimtare”

Është botimi i parë i autorit Ilirian Kaçiu, libri mban titullin “Poezia krahasimtare”.

Ky libër hulumtues i cili përmban 50 poezi  që ngërthen mesazhe pozitive për jetën dhe paqen.

Autori tha për Insajderin se ky libër është unik duke bërë krahasimin e poezisë mes luftës dhe paqës që ndeshen njëra me tjetrën.

Kaçiu sapo ka filluar botimet e tij, ndërsa premton që do të sjell shumë libra të tjerë.