“Investimet e Tolit” – A e dini çfarë ka bërë me paratë?

“Investimet e Tolit” – A e dini çfarë ka bërë me paratë?

“Investimet e Tolit” u paraqitën në episodin e kaluar të “Schengen Visa”, shkruan Insajderi.

Më mysafir special aktorin Astrit Kabashi, “Investimet e Tolit” u mirëpritën nga audience kosovare.

Axha Basri është bërë nervoz shumë me Nëntorin. Ai ka sjellë armatim në ambasadë dhe ia ka prishur axhës Basri një ‘lodër’ të cilin axha Basri e quan Idriz.

Ndërsa Nëntori nuk ka vetëdije. Por, i kthehet pasi Xhemajli e kërcënon me largim nga puna. Pini ia tregon mirëpo, ajo që gjen Xhemajli në konton e Nëntorit është e pabesueshme.

Shikoni episodin më të ri të Schengen Visa i cili është prodhim i Gjirafa Video dhe shfaqet ekskluzivisht vetëm në Gjirafa./ Insajderi.com