“Joker” thyen rekordin, filmi për të rritur me më shumë arkëtime

“Joker” thyen rekordin, filmi për të rritur me më shumë arkëtime

Sukses i pandalshëm për filmin “Joker”. I vlerësuar nga kritika dhe publiku, ai bëhet filmi për audiencë të rritur, me më shumë arkëtime në të gjithë globin.

“Warner Brothers” konfirmoi se prodhimi me protagonist Joaquin Phoenix, kishte grumbulluar plot 788 milion dollarë nga shfaqja në kinematë botërore.

Kritikët ishin nervozë kur filmi filloi të shfaqej në kinema, për shkak të skenave të dhunshme. I përqendruar tek origjina e personazhit të keq të “Batman”, “Joker” përflitet si kandidat i mundshëm për çmim “Oskar”.