Këta janë aktorët më të paguar për vitin 2019

Këta janë aktorët më të paguar për vitin 2019

Është publikuar lista me dhjetë aktorët më të paguar të këtij viti.

Dwayne Johnson, i njohur si The Rock, kryeson listën e Forbes të dhjetë aktorëve me pagën më të lartë në botë, duke arritur të grumbullojë mbi 89.4 milion dollarë midis 1 qershorit 2018 dhe 1 qershorit 2019.

“Së pari duhet të jetë audienca. Është skenari më i mirë që mund të krijojmë që do t’i dërgojmë ata të lumtur në shtëpi? ”, tha Johnson për Forbes në vitin 2018.

Lista e plotë është më poshtë. Vlerësimet e fitimeve bazohen në të dhënat nga Nielsen, ComScore, Box Office Mojo dhe IMDB, si dhe intervistat me burimet e brendshme të industrisë.

Të gjitha shifrat janë paraprake; tarifat për agjentët, menaxherët dhe avokatët (përgjithësisht 10%, 15% dhe 5%, përkatësisht) nuk zbriten.

Aktorët me pagën më të lartë në botë për vitin 2019:

10. Will Smith (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 35 milion dollarë

9. Paul Rudd (Foto: Rich Fury/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 41 milion dollarë

8. Chris Evans (Foto: Paras Griffin/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 43.5 milion dollarë

7. Adam Sandler (Foto: Hector Vivas/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 57 milion dollarë

6. Bradley Cooper (Foto: Frazer Harrison/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 57 milion dollarë

5. Jackie Chan (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 58 milion dollarë

4. Akshay Kumar (Foto: Matt Carr/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 65 milion dollarë

3. Robert Downey Jr. (Foto: Getty Images/Guliver)

Fitimet: 66 milion dollarë

2. Chris Hemsworth (Foto: Ryan Pierse/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 76.4 milion dollarë

1. Dwayne Johnson (Foto: Kevin Winter/Getty Images/Guliver)

Fitimet: 89.4 milion dollarë.