Këto janë pesë komunat me numrin më të madh të votave të pavlefshme

Këto janë pesë komunat me numrin më të madh të votave të pavlefshme

Në zgjedhjet e parakohshme të mbajtura me 6 tetor në Kosovës, numri votave të pavlefshme arriti në 40 mijë e 732 vota.

Në nivel vendi, pesë janë komuna të cilat kanë pasur numër më të madh të votave të pavlefshme gjatë këtyre zgjedhjeve, shkruan Insajderi.

Me numrin më të madh të votave të pavlefshme prin Komuna e Prishtinës me 3 mije e 453 vota, pastaj radhitet Prizreni me 2 mije e 953 vota, Mitrovica me 1 mijë e 578 vota, Gjakova me 1 mije e 490 vota dhe Peja me 1 mije e 318 vota.

Politikanët e Kosovës kishin vetëm 10 ditë për ti bindur qytetarët e Kosovës se mund ta bëjë më të mirën për vendin./Insajderi.com