“Komedia Fest” rikthehet me 16 shtator

“Komedia Fest” rikthehet me 16 shtator

Festivali “Komedia Fest” do të filloj edicionin e shtatë me 16 shtator i cili do të zgjatë deri me 22 të këtij muaji. “Komedia Fest” ka filluar si ide për vlerat artistike dhe trashigimisë kulturore në qytetit e Gjakovës, qëllimi i këtij festivali shumedimesional është të mbrohen vlerat artistike duke vazhduar me muzikë, shumë instrumente e dj e kengëtar në Komedia Afters.

Edicionin e kaluar festivali ka sjellë në skenë komedi të llojllojshme si: “Zërat pas skene”, autori “Tag”, “Dashnorët”, “Stand up comedy”, “Skicuesi”, “Tartufi”.

Gjatë ditëve në vijim pritet që të publikohet edhe planprogrami i edicionit të shtatë të festivalit të komedisë “ Komedia Fest”/Insajderi.com