Kur del filmi “James Bond 25”?

Kur del filmi “James Bond 25”?

Një nga drejtorët  më të  mirë artistik i cili garonte  për realizimin e filmit James Bond 25 është  zyrtarisht jashtë gare.

Denis Villeneuve, i cili më së fundi ka drejtuar Blade Runner 2049, është dëgjuar se do të jetë në listën e  drejtuesve që po shikojnë për një film që nga korriku, por tani ai e ka bërë të qartë se nuk do të jetë në gjendje të përshtatet me oraret e punës që kërkon James Bond .

Megjithatë, ai nuk do të përjashtonte mundësinë e drejtimit të një filmi Bond në të ardhmen, dhe ai është i etur të punojë me Daniel Craig.  “Daniel Craig është një aktor shumë frymëzues dhe kam pasur disa kontakte dhe gjëja është se unë jam i zënë tani duke bërë ‘Dune’. Por, unë do të them se puna me të është një  privilegj dhe të punoj me të, do të ishte një ëndërr   ”shprehet ai.

Dy emrat e tjerë që mund të jenë në garë për këtë punë janë David McKenzie dhe Yann Demange (’71). Përsa i përket njohjes së emrit dhe apelit të tanishëm, raportet kanë deklaruar se Demange është kryesuese. Është gjithashtu me vlerë të përmendet se një lajmë  pohonte se Daniel Craig, i cili do të luajë  rolin e 007 pas James Bond 25, donte Denis Villeneuve për tu bërë drejtor artistik. Ai ka të ngjarë të ketë disa ndikim në përcaktimin se kush përfundimisht do e merri këtë punë.

Detajet zyrtare mbi filmin James Bond 25 janë duke u mbaruar, por ka shumë lëvizje që sugjerojnë se do të jetë një xhirim i lirshëm i Shërbimit Sekret. Gjithashtu u zbulua kohët e fundit se Christoph Waltz nuk do të kthehet si Blofeld, por një aktor tjetër do të jetë në këtë rol. Eon Productions lajmëruar se  James Bond 25 do ta ketë premierën në datën  9 nëntorit 2019, por ata ende nuk kanë njoftuar zyrtarisht.