Kurti: U dakorduam që të ketë 30% gra në qeveri

Kurti: U dakorduam që të ketë 30% gra në qeveri

Albin Kurti dhe Vjosa Osmani sot kanë zhvilluar një takim ku kanë biseduar rreth koalicionit të tyre në qeverisjen e ardhshme.

Sipas Kurti qeverisa e ardhshme do ti jap prioritet grave dhe do të bëjë zvogëlimin e zëvendësministrave.

“Kosova ka humbur shumë kohë dhe pritjet e qytetarëve janë shumë të larta, pa humbur kohë ne kemi filluar bisedimet e përbashkëta. Do të jetë qeveri sa me efikase dhe që drejtojnë shtetin nga drejtësia. Jemi dakorduar për një dysheme prej 30 për qind të grave në kabinetin e ministrive dhe zvogëlimin e zëvendësministrave”, ka thënë Kurti./Insajderi.com